Rólunk

Az Üzenetek.com-ról>>    Felhasználási feltételek>>    Könyvek felhasználási feltételei>>

Az Üzenetek.com-ról
  Az Üzenetek.com azzal a céllal jött létre, hogy neves nemzetközi szolgálatok, szervezetek hírlevelei, videó klipjei magyarul is hozzáférhetők legyenek. Ezek a szolgálatok televízión és interneten naponta milliókhoz jutnak el. Egyszerűségükkel, dinamikus, közérthető, modern stílusukkal sikeresen veszik fel a versenyt akár a világi médiákkal is. Segítségükkel könnyebb beépíteni a Biblia igazságait a mindennapi életünkbe és módszereiket alkalmazva egyszerűen, közérthető módon lehet tolmácsolni az Evangélium üzenetét.
Felhasználási feltételek (kivéve könyvek)
  Az Uzenetek.com-on megjelent fordítások a fordítók szellemi tulajdonát képezik. Az Üzenetek.com-on megjelenő tartalom szabadon terjeszthető, kereskedelmi forgalomba nem hozható. A tartalom átvétele, utánközlése nyomtatott és elektronikus úton is csak forrásmegjelöléssel történhet a következő módon:
  • Nyomtatott formában: Jól látható módon fel kell tüntetni a következő szöveget: „forrás: www.uzenetek.com”
  • Elektronikus formában: Aktív, KATTINTHATÓ LINK formában kérjük a közölt anyag közvetlen közelében elhelyezni a „forrás: www.uzenetek.com” szöveget, aláhúzással, az oldal betűméretével megegyező betűnagysággal. 
  Bármely tartalom utánközlése esetén kérjük, küldjetek egy üzenetet a jobb hasáb alján található üzenetküldővel. Az utánközlés joga bármikor visszavonható. Köszönjük az együttműködést és a megértéseteket!
Az Uzenetek.com-on megjelent könyvek felhasználási feltételei
  Az Üzenetek.com-on megjelent könyvek szövege a könyv magyarországi kiadójának a tulajdona. A könyvek szövegét vagy annak részleteit tilos reprodukálni, lemásolni, adatrendszerben tárolni, közölni bármely formában vagy eszközzel – bele értve a weboldal beágyazást - a kiadó engedélye nélkül.

Szeretettel: Üzenetek Team
Írj nekünk! Számít a véleményed! (jobbra a lap alján >>)


Oszd meg ismerőseiddel!