Kövesd a Szeretetet!


Ért már téged igazságtalanság vagy bántottak meg valaha az életben? Talán akarattal tették, de az is lehet, hogy még csak nem is tudtak róla, hogy megbántanak. Nem számít, hogy történt, mint hívők megbocsájtásra vagyunk elhívva. Mikor megbocsájtunk, a szeretetet követjük és a Biblia azt mondja, Isten maga a szeretet. Ha nem bocsájtunk meg, azzal az ellenkező irányt válasszuk, azaz elfordulunk Istentől.

Mikor megbocsájtasz, nem hagyod jóvá a másik ember viselkedését. Egyszerűen csak felszabadítod őket az alól, amivel tartoznak neked, így az Úr is elengedi a te tartozásodat. A megbocsájtás megnyitja az ajtót a te szabadságod felé! Van egy mondás:

"A meg nem bocsájtás
nem fogja jobbá tenni a múltat."
Engedd el a múltat ma és ezzel nyiss nagyobb lehetőségeket a jövődben! Kövesd a szeretetet azzal, hogy a megbocsájtást választod. És ha egyszer megteszed –ahogy az Ige is mondja – ne hozd fel újra az esetet. Lépj túl rajta és engedd, hogy az Úr legyen a védelmeződ. Emlékezz, Ő megígérte, hogy az ellenség gonosz terveit is a javadra fordítja! Kövesd mától a szeretetet! Bocsáss meg és lépj be abba a bővölködő jövőbe amit az Úr készített neked !
I.Sámuel 16:7

“Az Úr nem azokra a dolgokra néz amire az ember. Az ember a külsőre figyel, de az Úr a szívet vizsgálja”
Új Nemzetközi Fordítás

„Mert az Úr nem azt nézi, amit az ember; mert az ember azt nézi, a mi szeme előtt van, de az Úr azt nézi, mi a szívben van.”
Károli Gáspár fordítás

Mond el ezt az imát: Mennyei Atyám, én mától követni fogom a szeretetet azzal, hogy a megbocsájtást választom. Kinyitom a szívem előtted és kérlek gyógyítsd be a sebeimet. Várakozással tekintek az elé a jövő elé, amit készítettél nekem. Segíts ,hogy a Te szeretetednek és megbocsájtásodnak a bizonysága legyek a körülöttem élőknek. Jézus nevében. Ámen.
Joel Osteen
Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!
Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>