Emeld fel a szemeidet !

Mire nézel ma? Vannak kihívások az életedben, amiket le kell győznöd? Ne csak nézd a problémáidat nap mint nap, emeld fel a szemeidet és nézz a Mennybe. A mozgásban természetes, hogy arra mész, amerre nézel. Ha mindig a problémáidra nézel, arról gondolkodsz, sajnálod magad és mindenkinek arról beszélsz, akkor felemésztenek téged.

De ha felnézel, az életed elindul felfelé. Amikor a szemeidet Jézuson tartod ez jele a hitednek és reményednek is. A Biblia elmondja nekünk, hogy a hit az, ami megmozdítja Isten kezét.

Amikor a hit és a reményteli várakozás megvan benned, akkor megnyitod az ajtót az Ő ereje előtt a te életedbe.
Határozd el ma, hogy a mi Istenünk jóságára fogsz figyelni.(fókuszálni, koncentrálni) Emeld fel a szemeidet és a szíved hozzá és kezdd el Őt dicsérni a saját szavaiddal. Ahogy felemeled a szemed, a segítség már jön is és győztes életet fogsz élni, ami neked van fenntartva!
Zsoltárok 121:1-2

„Szemeimet a hegyekre emelem, honnan jön az én segítségem? Az én segítségem az Úrtól van, aki teremtette az eget és a földet.”
American Standard Bible

Szemeimet a hegyekre emelem, onnan jön az én segítségem. Az én segítségem az Úrtól van, a ki teremtette az eget és földet."
Károli Gáspár fordítás

Mond el ezt az imát: Mennyei Atyám, felemelem a szemeimet rád, Tőled várom a segítséget. Köszönöm, hogy megmutatod nekem a Te üdvösségedet és szabadításodat. Áldalak Téged a Jézus nevében, Ámen
Joel Osteen




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>