Fejleszd az ajándékodat!

Téged egy speciális céllal, szándékkal tervezett és teremtett Isten. Isten ajándékokat helyezett el benned, amivel képes vagy elérni, betölteni a célodat. Tudod mik ezek az ajándékok? Mi az, amit szenvedélyesen szeretsz? Mi az, amit jobban tudsz csinálni, mint mások? Mit csinálnál szívesen, ha semmi nem akadályozna?
Isten azt akarja, hogy gyakorold és fejleszd a benned lévő ajándékot. Ez az ajándék része az Úr rád vonatkozó tervének, de az ajándékok, amiket az Úr ad nem csak miértünk vannak, hanem azért is, hogy Isten országát építsük.
Van egy személyre szóló szereped
Krisztus testében,
ami nem biztos, hogy azt jelenti, hogy Isten elküld téged a harmadik világba vagy prédikátorrá tesz, viszont vannak olyan emberek, akiket csak te tudsz elérni. Használod az ajándékodat, hogy építsd Isten országát vagy szolgálsz a helyi gyülekezetben?
Még ha csak most kezded is megismerni az ajándékaid, akkor is tudsz egyet lépni és felajánlani a segítséged. Mindenki tud valamit adni. Rámosolyoghatsz valakire, megrázhatod valaki kezét vagy szólhatsz pár bátorító szót. Ahogy elkezdesz adni másoknak, meg fogod látni, ahogy az ajándék elkezd nőni benned és egyre beljebb kerülsz abba a jövőbe, amit Isten tervezett számodra!
I.Timóteus 4:14

„Ne hanyagold el, ne bánj gondatlanul Isten benned lévő ajándékával…”
fordítás angolból

„Meg ne vesd a kegyelemnek benned való ajándékát,…”
Károli Gáspár fordítás

Mond el ezt az imát: Mennyei Atyám, köszönöm, hogy felruháztál, elláttál engem mindennel, amivel be tudom tölteni az elhívásom. Köszönöm, hogy velem vagy és vezetsz engem. Mutasd meg, hogyan tudom fejleszteni azokat az ajándékokat, amiket adtál, hogy tudjam a Te országodat építeni a földön. Jézus nevében, Ámen.
Joel Osteen
Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!
Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>