Felüdíti lelked

Isten helyre akarja állítani a lelkedet! A lelked: a te elméd, akaratod és az érzelmeid. Három részből álló lény vagy: van szellemed ez az a részed, ami örökké él, van lelked, és van tested is, amíg itt vagy a földön. A lelked az, ahol az ellenség megpróbál megsebezni és visszatartani. A lelkedben lehetnek sérülések a múltból, sebek és csalódások. Mikor Isten helyreállítja a lelkedet, az ő gyógyító erejét adja ezekre a sérült területekre, és újra éppé, teljessé tesz.
Mikor Isten helyreállít téged,
Ő jobbá tesz, mint előtte voltál!
Szeretem ezt a képszerű leírást ebben a versben. Figyeld meg, Ő csendes vizekhez vezet minket, füves legelőkön nyugtat minket. Ez a nyugalom képe. Amikor mi megnyugszunk benne, Ő akkor tudja elvégezni a munkáját bennünk. Ekkor hozza el a felüdülést, a helyreállítást.
Ne engedd meg,
hogy az élet dolgai úgy hajszoljanak,
hogy nem állsz meg és nem nyugszol meg!
Szánj időt arra, hogy csendben várakozz az Úrra és elmélkedj az Ő igéjén. Ahogy ezt teszed, Ő fel fogja üdíteni és meg fogja gyógyítani a lelkedet és győztes életet fogsz élni, ami Isten terve a számodra.
Zsoltárok könyve 23:1-3

“Az Úr az én pásztorom, nem szűkölködöm. Füves legelőkön nyugtat engem, csendes vizekhez terelget engem. Lelkemet megvidámítja,..."(~felüdíti, helyreállítja)
Károli Gáspár fordítás

Mond el ezt az imát: Mennyei Atyám, köszönöm neked ezt az újabb napot, hogy dicsérhetlek Téged. Köszönöm a tervedet, hogy nyugalomba vezetsz engem és felüdíted a lelkemet. Átadom a sérüléseimet és megnyitom a szívemet és elfogadom a Te gyógyításodat az életem minden területén. Jézus nevében, Ámen.
Joel Osteen
Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!
Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>