Mi van a kezedben?

Érezted valaha is magadat alkalmatlannak arra, amit meg kellett tenned? Nem te vagy első! Gyakran, mikor Mózesre gondolunk, egy szellemi nagyságra emlékezünk, aki Izraelt kivezette a fogságból. De tudtad, hogy Mózest is kétségek gyötörték? Ő nem érezte alkalmasnak magát arra a feladatra, amit Isten szánt neki. Tény, hogy félénk volt beszédhibája miatt, dadogott. Az Úr egyszerűen azt mondta neki: “Mi az a kezedben?” A következő pár pillanatban az Úr megmutatta Mózesnek, hogy nem az a képesség a fontos, amit ő annak érez.
A világmindenség Istene képes bármit, bármilyen tulajdonságodat átfordítani arra, amire szükséged van,
hogy megtedd, amit kell. Tehát, mi van ma a kezedben? Talán úgy látod nem túl sok minden, de Isten használni akarja azt, amid van. Ő olyan helyre akar vinni téged, amiről soha nem álmodtál. Ő rád akarja árasztani áldásait, kegyelmét, jóindulatát, hogy azt az életet éld, amit Ő készített neked!
2.Mózes 4:2

"Az Úr pedig monda néki: Mi az a kezedben?...”
Károli Gáspár fordítás

Mond el ezt az imát: Mennyei atyám, én átadom Neked magamat és mindenemet. Kérlek, járd át, áraszd el életem minden területét és használd a Te dicsőségedre. Köszönöm, hogy használod, amim van. Jézus nevében, Ámen
Joel Osteen




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>