Ne ródd fel!

A Biblia azt mondja, Isten a szeretet. Ő nem csak szeret, Ő maga a szeretet. A bennünk lévő szeretet egy rész Istenből. Mikor elfogadod Jézust személyes megváltódnak, a Biblia azt mondja, hogy Ő tulajdonképpen beköltözik a szívedbe. Csak gondolj bele egy percre!

A mindenségnek a teremtője, akit semmi be nem fogadhat, a te szíved belsejébe költözik. Ami azt jelenti, hogy a tökéletes szeretet már ott van a bensődben. Mikor együtt működsz Istennel és alárendeled az akaratodat neki, akkor engeded, hogy az Ő tökéletes szeretete átáradjon rajtad. I. Korinthus 13 elmondja milyen az, amikor Isten szeretetében járunk, türelmesek vagyunk, kedvesek vagyunk. Az 5. vers az mondja, a szeretet nem rója fel a gonoszt. Ez tulajdonképpen a megbocsájtás.

A szeretet mindig megbocsát.
Ez nem azt jelenti, hogy a másik embernek igaza van, csak azt jelenti, hogy tudatosan hagyod elmenni a keserűséget, fájdalmat és a dühöt. Ha számon tartottad az összes embert, aki megbántott vagy fájdalmat okozott neked, felejtsd el ma! Működj együtt Istennel és hagyd, hogy az Ő szeretete munkálkodjon rajtad keresztül. Ahogy ezt elkezded, meg fogod látni, ahogy az Ő ereje átáramlik rajtad, és meg fogod tapasztalni azt a győztes életet, amit Isten megígért!
I.Korinthus levél 13:4-5

“A szeretet … nem rója fel a gonoszt”
Károli Gáspár fordítás

Mond el ezt az imát: Mennyei Atyám, köszönöm Neked, hogy szeretsz és megszabadítasz. Köszönöm, hogy beköltöztél a szívembe. Mutass meg minden meg nem bocsájtást az életemben, hogy meg tudjak bocsájtani, hogy ez által békésen és győztesen élhessek. Jézus nevében. Ámen.
Joel Osteen




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>