A „Big Church Day Out”

Angliában is van "Ez az a nap!" csak Big Church Day Out-nak hívják :-) Erről a rendezvényről sajnos csak utólag számolunk be, ígérjük jövőre időben szólunk. A rendezvény ajánlója: A Big Church Day Out-t első alkalommal 2009-ben rendezték meg. Akkor 15 ezer embert vonzott, ezzel Anglia legnagyobb egy napos keresztény eseménye volt.
Ezen a napon együtt ünnepeljük hitünket függetlenül attól, hogy milyen felekezethez vagy gyülekezethez tartozunk. 2010-ben az esemény kibővült egy második helyszínnel és az eredeti helyszínen is kétnaposra bővült a rendezvény.
A Big Church Day Out az emberről, a hitről, a zenéről, a dicséretről, családról és a közösségről szól. Mindenki találhat kedvére valót a kellemes komolyzenétől a dzsesszen keresztül az energikus modern dicsőítő zenéig. Van ugráló vár a kicsiknek, rögbi a fittebbeknek, de ha szeretnéd, együtt imádkozunk veled. A rendezvényen biztosítunk, nyugodtabb területeket ahol kényelmesen tudjátok eltölteni a napot családdal vagy olyan barátokkal, akik nem jártasak a gyülekezeti életben.
A lényeg egyszerűen csak együtt lenni, Egyház lenni.
Célunk, hogy ösztönözzük és inspiráljuk az embereket, hogy megtalálják azt az utat, amit az Úr készített nekik.
A szervező csapat vezetője Tim Jupp a Delirious-ból. Számos partnerünk van az Egyesült Királyságból és a tengeren túlról is, akik az a közös vágy hajtja, hogy szolgálják az egyházat. Magánszemélyek, egyházi vezetők egész gyülekezetek és keresztény közösségek adták idejüket és szakértelmüket ahhoz, hogy létrejöjjön a Big Church Day Out.
A fellépők 2010-ben, többek között Hillsong United, Israel Houghton & New Breed akik a Lakewood Church, Joel Osteen dicsőítő csoportját vezetik, Switchfoot, TobyMac, LZ7, Graham Kendrick
Big Church Day Out 2009



Big Church Day Out 2010



Saját felvételünk a TobyMac koncertről, érdemes a végéig nézni :-)
(Elnézést a hangminőségért)



Egyik kedvencünk volt a koncerten az LZ7. A Youtube-on találtunk egy videót, ami nagyon jól visszaadja a hangulatot ... ha végig bírod nézni :-)
(hangszorót kapcsold be, látni nem lehet túl sokat :-)






Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>