Öltözz fel!

Van olyan dolog az életedben, amit szívesen abbahagynál ma? Talán ez egy bizonyos viselkedés mód, szenvedély vagy egy rossz hozzáállás, ami nem kedves az Úrnak? Ahogy Ádámnak és Évának is a bűnbeesés után fel kellett öltözniük a kertben, úgy nekünk is fel kell öltöznünk, hogy megvédjük magunkat a bűntől. Mikor „magadra öltöd” Jézus Krisztust, ellenállóbb leszel a kísértésekkel szemben. Hogy tudod magadra ölteni Jézus Krisztust?
Pontosan úgy, ahogy magadra veszed mindennap a ruhát. Mikor elfogadod Jézust mint Uradat és Megváltódat, Ő befed és megtisztít a vérével.
Helyreállít, meggyógyít és megújít.
Ezután fedezd be az elmédet az Igével. Fedezd be a füleidet az Ige hallgatásával. Fedezd be a szemeidet azzal, hogy azt nézed, ami kedves az Úrnak. Fedezd be a szádat azzal, hogy az Igéket beszélsz és buzdítást adsz a körülötted élőknek. Ahogy „felöltözöd” Krisztust, erős leszel, hogy ellen állj a kísértésnek és abban a győzelemben fogsz járni, amit az Úr eltervezett számodra.
Róma levél 13:14

"Hanem öltözzétek fel az Úr Jézus Krisztust, és a testet ne tápláljátok kívánságokra. Ne engedd meg a testi természeted gonosz gondolatait."
Bővített fordítás

“Hanem öltözzétek fel az Úr Jézus Krisztust, és a testet ne tápláljátok kívánságokra.”
Károli Gáspár fordítás

Mond el ezt az imát: Mennyei Atyám, köszönöm, hogy elküldted Fiadat, Jézust, hogy megváltson bűneimből. Köszönöm, hogy megmutattad, hogyan kerüljem el a kísértést, ami által tisztán állhatok előtted. Segíts, hogy biztosan álljak, amint alávetem életem minden területét a Te akaratodnak. Jézus nevében. Ámen.
Joel Osteen




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>