Londoni Pünkösdi Fesztivál 2010

Erről az eseményről is utólag számolunk be. Azért, mert úgy érezzük nagyon jó példa a gyülekezetek együttműködésére egy városon belül és jó ötleteket lehet meríteni belőle.
A Pünkösdi Fesztivál az egyház születésnapjának megünneplése! A Fesztivál mindenki számára nyitott - hívőknek és nem hívőknek, fiataloknak és időseknek, komolyaknak és komolytalanoknak!
Ez már a harmadik Pünkösdi Fesztiválunk és emberek ezreit várjuk, hogy csatlakozzanak az ünnepléshez, embereket különböző háttérrel Londonból és egész Nagy-Britanniából.
A Pünkösdi Fesztivál sorozat 2008-ban kezdődött. A megnyitás évében 10 ezer ember foglalta el az utcákat az egyház születésének ünneplésével. Keresztény szervezetek és gyülekezetek egyesültek, hogy rendezvények elképesztő sorát hozza London utcáira, bárjaiba, klubjaiba és parkjaiba május egyik napsütötte hétvégéjén.
2009-ben a fesztivál 16000-re nőtt és London központjában különféle stílusú zenészek, festők és graffiti művészek, komédiások és tudósok, táncosok és színészek léptek színpadra. Az elképesztő színes kínálatban mindenki megtalálta a kedvére valót a szombat délutáni programok ingyenes rendezvényeinek óriási választékában, beleértve az élénk városi színpadot London szívében.
Az ünnepség majd egy hétig tartott a keddtől csütörtökig tartó esti programokkal a fővárosban vígjátékokkal, tudományos előadásokkal, filmvetítésekkel, színházi előadásokkal és természetesen zenével. A péntek és szombat esték is izgalmasak voltak a díjnyertes előadókkal, perzselő szalszával és filmekkel az egész család számára.
2010-ben a fesztivál egyre csak növekszik és ebben az évben egy meneteléssel kezdünk, ahol fiatalok ezreinek lesz esélye kiállni keresztény hitük és Isten igazsága mellett. A 2009. év nagy sikerén felbuzdulva még változatosabb programokat ajánlunk ebben az évben.
Kiemelt esemény lesz a „Holy Trinity Brompton”, Hillsong és „Jesus House” gyülekezetek rendezésében a péntek esti koncert. Itt ezrek előtt lépnek fel Reuben Morgan (Hillsong), Tim Hughes (HTB) and Jesus House kórus.
A pénteki koncert ajánlója:





Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>