Magyarországon is megjelent könyvek

Talán még sokan nem hallottak róla, hogy a blogon szereplő szolgálatok közül kettőnek is jelent már meg magyarul könyve. Ezek közül Joel Osteen: Your Best Life Now című könyve világszerte több mint 4 millió példányt adtak el, tehát igazi bestseller.
Joel Osteen: Életigenlők könyve - hét lépés a bőség és a siker útján
Ajánló: Gyakran álmodnak arról, hogy kellemesebb, hasznosabb életet élnek? Jobb állásra, szilárdabb házasságra, boldogabb családi életre vágynak? Szeretnék, ha örömtelibb rokoni és baráti kapcsolataik lennének? Talán egyszerűen csak többre akarják vinni, és maradandó örökséget akarnak hagyni a következő nemzedékekre? Lehet, hogy a legtöbb emberhez hasonlóan, listát készítettek ezekről a célokról és álmokról, aminek ezt a címet adták: Tennivalók a jövőre. Nem foglalkozhatnak az önöknek igazán fontos célokkal, mert elvesznek a napi feladatokban? Mindig előbbre valók a világias kötelességek és mások kívánságai? Hogyan tudnak ebből kitörni, hogyan tudják - Isten szándékának megfelelően - kibontakoztatni képességeik legjavát? Megoldásként egyszerű, ám mélyre ható folyamat kínálkozik, amelyet e könyvből ismerhetnek meg. (világi fordítás, keresztényeknek kicsit idegen szóhasználattal)
Megvásárolható a Libri-ben
Joel Osteen: Jobb emberré lenni - A sorsformálás hét kulcsa
Ajánló: Isten senkit nem teremtett átlagosnak. Ő azt szeretné, hogy mindenben egyre kiválóbbat nyújtsunk! Joel Osteen, a houstoni Lakewood Church pásztora, akit televíziós közvetítésein keresztül sok országban a "reménység hangjaként" emlegetnek, ebben a bestsellerében ahhoz segíti hozzá olvasóit, hogy mélyen magukba nézve olyan pozitív elhatározásokra jussanak, hogy jobb szülők, házastársak, főnökök, beosztottak... egyszóval jobb emberek legyenek.
A Jobb emberré lenni hét nagyon egyszerűen megfogalmazott, ám annál mélyrehatóbb bibliai alapelvet tár elénk nagyon szókimondó, olvasmányos stílusban. A gyakorlati példákkal bőven illusztrált leírásokból az olvasó könnyen magára ismer, vigaszt merít, kiutat talál. Az e lapokon közzétett útmutatások segítségével jobban hasznosítani tudjuk Istentől kapott képességeinket, és az élet élvezhetőbbé válik számunkra minden nehézség közepette is.
"Isten nagyobb dolgokra készít fel; messzebbre kíván vezetni, mint képzelnénk, úgyhogy ne lepődjünk meg, ha arra kér, hogy jobbakat gondoljunk magunkról, és annak megfelelően cselekedjünk is."
Megvásárolható az Alexandrában
Joyce Meyer: Nyugtával dicsérd a napot - Szeretetteljes gondolatok az év minden napjára
Ajánló: Isten óhaja, hogy élvezzük a mindennapi élet áldásait. Keresztényként olyan életet élhetünk, ami messzi felülmúlja várakozásainkat, de ehhez a mi hozzájárulásunk is szükséges. Jézus azt mondja, ha a parancsait megtartjuk, és megmaradunk az ő szeretetében, örömünk teljes és túláradó lesz. A kötet minden lapja egy-egy szeretetteljes keresztényi gondolatot tartalmaz az év minden napjára, amelyekből erőt, lelki nyugalmat meríthetünk.
Megvásárolható az Alexandrában




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>