Hillsong Európai Konferencia 2010 (előzetes feliratozva)

Évről évre megrendezésre kerül a Hillsong éves konferenciája Európában is. Neves előadók, világszínvonalú dicsőítő csapatok, felejthetetlen élmény, profi rendezés! Itt az alkalom a feltöltődésre, megújulásra! Már csak három és fél hét a konferencia kezdetéig!

Előadók
Brian és Bobie Houston a Hillsong vezető pásztora és felesége. Joel Houston a Hillsong dicsőítés vezetője. Ez a konferencia az egyike a ritka alkalmaknak amikor Joel Osteen-t európában láthatjátok élőben. Péntek estére lehet külön belépőt váltani csak az Ő általa vezetett alkalomra (nemcsak ekkor szolgál). Itt lesz Jenetzen Franklin aki egy 12 ezer fős gyülekezet pásztora Amerikában és Judah Smith Amerika egyik legfiatalabb prédikátora aki az egyik legdinamikusabban fejlődő gyülekezet pásztora.


Új helyszín: O2 Aréna ,London
A kupola alakú épületet eredetileg Millennium Dóm néven épült a Millennium Experience kiállítás számára. Ezzel a kiállítással ünnepelték az ezredfordulót. Az épület közepén található maga az O2 Aréna ami európa egyik legnagyobb 23000 főt befogadó fedett létesítménye. Az aréna történetében ez a második alkalom, hogy keresztény rendezvénynek ad helyt (az első a Hillsong London 10. születésnapi istentisztelete volt).

Magyar tolmácsolás
A Hillsong Europe konferenciákra évről-évre érkeznek magyar vendégek szerte az országból, pásztorok, vezetők és sokan mások, felekezeti korlátok nélkül. Magyar tolmácsolás is lesz a helyszínen biztosított headsetekkel. Bármilyen kérdésed van a konferenciával kapcsolatban, írj a konferencia magyar csapat vezetőjének, Czakó Anikónak a [email protected] címen. A team a konferencia alatt a rendelkezésedre fog állni, akár közlekedéssel, étkezéssel, programokkal vagy bármi mással kapcsolatos kérdésekben.

Időpont
A program 2010. október 7-9 között kerül megrendezésre, de érdemes a 10-i vasárnapi istentiszteleten is ott maradni mert ezen a napon is a konferencia vendégei fognak szolgálni a rendes istentiszteleti helyszínen ahol szintén van magyar tolmácsolás.
A konferenciára és a Péntek esti Joel alkalomra regisztrálni itt tudsz.

A Hillsong Budapesten
A Hillsong London dicsőítő csapatát Budapesten is láthatod! Soul & Gospel Fesztiválon a Papp László Sportarénában november 3.-án. Bővebb információ és jegyrendelés itt.

A konferencia előzetese





Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>