Itt van az ősz itt van újra...

Az ősz még várhat egy kicsit, de mi folytatjuk egy kiadós nyári szünet után. Mostantól újra jönnek a hírlevelek, infók, hírek, videók.

Mi várható?
Nemsokára itt a Hillsong európai konferenciája Londonban, amiről természetesen tudósítunk, - lehet mondani – élőben! Az előzetest nemsokára láthatjátok feliratozva. A finisben van az ausztrál konferencia összefoglalójának a feliratozása is. Ősszel lesz egy-két meglepetésünk is, tehát megéri a szemeteket a blogon tartani és figyelmesen átolvasni a hírleveleinket. A hírlevelek küldésében annyi változást tervezünk, hogy ezentúl hetente küldünk egy összefoglalót a friss bejegyzésekről. Aki továbbra is szeretne azonnal értesülni az új anyagokról, annak javasoljuk, hogy fejezze ki szeretetét irántunk, azaz „lájkolja” Facebook lapunkat, oda azonnal kimegy minden újdonság.

Facebook vagy hírlevél?
Kérdeztétek tőlünk, hogy mi a különbség a kettő közt, miért jó mindkét féleképpen kapcsolatba lenni.
A hírlevél egy összefoglaló, amit e-mailben küldünk és mindig szem elé kerül tehát nem ússza meg olvasás nélkül, ráadásul továbbküldhető ismerősöknek.
Ha Facebook-on bejelöltök minket akkor az újdonság kikerül a falatokra de ha par napig nem jelentkeztek be akkor legördül és esetleg nem veszitek észre, viszont mindenki látja akinél megjelensz.
Szóval azt javasoljuk mindkettőn maradjunk kapcsolatban.




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>