Felszabadított élet 1. - Joyce Meyer ajánlója

Mindannyian különleges egyéniségek vagyunk, akikre Isten testre szabott küldetést bízott. Olyan álmok ezek, melyeket csak mi tudunk kivitelezni. A siker érdekében meg kell tennünk a szükséges lépéseket ahhoz, hogy elengedjük azokat a dolgokat, melyek a hátunk mögött vannak és nekidőljünk az előttünk lévőknek.
Tény, hogy a legtöbben szembesültünk már a múltban valamilyen bántalmazással, visszautasítással vagy nehézséggel. Bár nem tehetjük ezeket meg nem történtté, felülemelkedhetünk rajtuk Jézus Krisztus által. A 2 Kor 5:17 ezt mondja: „Azért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az, a régiek elmúltak, ímé újjá lett minden!”
Hiszem, hogyha szabaddá akarunk válni a múltunktól és valóra akarjuk váltani álmainkat,
alapvető fontosságú, hogy megértsük:
kik vagyunk Krisztusban.
Ehhez folyamatosan tanulmányoznunk kell Isten igéjét. Jézus mondta: „Ha ti megmaradtok az én beszédeimben [ragaszkodtok tanításomhoz és aszerint éltek], bizonnyal az én tanítványaim vagytok; és megismeritek az igazságot és az igazság szabadokká tesz titeket.”(János 8:31-32)
Megtanultam, hogy úgy aknázhatom ki teljes mértékben a bennem rejlő lehetőségeket, ha Isten igéjére nézek ahelyett, hogy csalódásaimra vagy múltban szerzett sebeimre koncentrálnék. A múltban történtek erejüket vesztik Jézus vérével és Igéjének igazságával szemben. Mindazt a rosszat, melyet a sátán kitervelt, Isten a mi javunkra és mások javára akarja fordítani. Hiszem, hogy ha hagyjuk, hogy Isten igéje megújítsa a gondolkodásunkat, és együttműködünk a Szent Szellem vezetésével, akkor elfoglalhatjuk életünkben az Ígéret Földjét.
Christine Caine Isten fantasztikus szolgálólánya, aki szereti az Urat, és akinek legfőbb vágya látni azt, ahogy az emberek kiszabadulnak múltjuk fogságából, és életet adnak Istentől kapott álmaiknak. A Felszabadított élet- ben megosztja velünk bizonyságát a reményről és a gyógyulásról, és feltárja, hogyan teljesíthetjük ki az Istentől kapott lehetőségeinket. Mindezt világosan, gyakorlatiasan és könnyen érthető formában tárja elénk. Ez a könyv komoly kérdéseket fog felvetni benned, segíteni fog, hogy megragadd Isten által elrendelt célodat, és így megtapasztalhasd azt az édes elégedettséget, melyet akkor érezhet az ember, amikor Isten tökéletes akaratában jár.
Joyce Meyer




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>