Felszabadított élet 2. - Christine előszava

Vicces, hogy Isten hogyan pottyant álmokat és ötleteket a szívünkbe a leglehetetlenebb időben és a legérdekesebb helyeken. E könyv ötlete a fürdőszobában állva fogant meg bennem akkor, amikor felfedeztem: terhes vagyok az első gyermekemmel.
Ennél a pontnál még halvány fogalmam sem volt arról, milyen egy felszabadított élet, de tudtam: a terhességem kilenc hónapja valahogyan rá fog vezetni. Ahogy a bébi növekedett és fejlődött bennem, úgy formálódott ez a könyv is. Felfedeztem, hogy a fogantatás, várandósság és szülés természetes folyamata hasonló ahhoz, ahogy előhívjuk lehetőségeinket és megvalósítjuk álmainkat.
Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, még nem voltam tisztában azzal, mivel jár ez a folyamat. Nem sokat tudtam a kisbabákról. Annyit tudtam, hogy az egész a fogamzással kezdődik, és azzal végződik, hogy egy babát ringatok (a reggeli rosszullétek, a hiperaktív hólyagműködés és a kismamaruhák valahol e kettő között helyezkednek el.) Ugyanígy,
amint elkötelezzük magunkat arra, hogy kiaknázzuk a bennünk rejlő lehetőségeket, egy utazást kezdünk el, mely végül a „szülőszobára” visz minket, ahol életet adunk álmainknak.
A terhesség örömteli élmény volt számomra. Különösen szerettem, amikor az emberek arra bíztattak, hogy kettő helyett egyek. Azt is szerettem, hogy olyan kedvesek voltak velem. Én voltam a „túlméretezett pocak”, akinek mindig átadták a helyet. Továbbá az is tetszett, hogy kilenc hónapig semmi mást nem kellett emelgetnem, csak a kést és a villát! Természetesen van néhány részlet, amit inkább elfelejtenék – úgymint a hányinger, a kávé és csokiböjt, és persze a fájások!
Mindezeken túl, átvészeltem a kényelmetlenségeket (igazából nem volt más választásom) hiszen tudtam, hogy a másik oldalon megvalósul az álmom, hogy gyermekem legyen. Abban a pillanatban, amikor karjaimban tartottam a kislányomat, tudtam: megérte az a sok erőfeszítés, próba, áldozat (igen, pl. búcsút mondani a Starbucks- kávéknak) és szülési fájdalom.
Megtanultam, hogy az élet is ilyen. Bár az úton kihívásokkal és akadályokkal szembesülünk, képesek vagyunk életet adni álmainknak. Az életem bizonyságtétel erre. Isten szeretett, megbocsátott nekem, meggyógyított, szabaddá tett, helyreállított, és most álmaim életét élhetem.
Lehet, hogy azt hitted: ez egy fura kismama-sztorikkal teli könyv. Az is – ugyanakkor sokkal több. Úgy helyezem eléd, hogy visszatükrözze eddigi utazásom személyes részleteit és azt, hogyan küzdöttem meg azért, amit Isten elkészített számomra.
Azért, hogy a legtöbbet kihozhasd ebből a könyvből, kilenc részre osztottam, a terhesség kilenc hónapjának megfelelően. A fejezetek végén egy-egy ’Dolgozd ki’ rész található, ami gyakorlati tippeket és útmutatást ad, hogy e könyv gondolatait és alapelveit alkalmazni tudd az úton, mely Istentől kapott álmaid felé vezet. Reményeim szerint a "Felszabaditott élet" felkavar majd, ösztönöz, megnevettet, s talán megríkat. De mindenekfelett
abban bízom, hogy bátorságot merítesz belőle, és hagyod, hogy Isten felébressze a benned szunnyadó álmokat, és megadja a bátorságot a megvalósításukhoz.
Most hogy felkeltettem kíváncsiságod, ragadj magadhoz egy kávét (jómagam a könnyű tejeskávét kedvelem), keress egy csendes zugot (akár a fürdőszobát) és gyürkőzz neki!
Szeretettel,
Chris




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>