Joyce Meyer könyvek magyarul

Ezek a könyvek régebben jelentek meg. Antikváriumokban lehet próbálkozni a megvásárlásukkal vagy olyan keresztény könyvesboltokban ahol használt könyveket is árulnak.




Kezdj új életet ma!
Szoktad azt kérdezni magadtól, hogy nincs több az életben, mint amennyit megélsz? Szoktad néha azt kívánni, hogy bárcsak újból elkezdhetnéd, hogy másféleképpen tedd meg a dolgokat? A jó hír az, hogy Isten készen áll és vár arra, hogy pont azt megadja neked. Ha megfáradtál a régi megszokott munkától, aminek elégedetlenség és csalódottság az eredménye, itt az ideje, hogy kipróbálj egy új megközelítést az élethez — egy olyat, amely a prioritásokat újra állítja, és a fókusz pontot helyre hozza.
Joyce Meyer elvezet téged a legfontosabb döntéshez, amit valaha meghozol!
Krisztus elfogadásának döntésével kezdjük életünk megváltozását, ahogy Joyce magyarázza. Ez Isten megismerése által jön létre a lehető legszemélyesebb formában. Velünk halad az úton, amely mindnyájunkat egyedül-álló teremtményekké tesz. Az emberi személy három részből áll — szellem, lélek és test — Isten mind a három területen kapcsolódik hozzánk. Joyce mindegyik rész fontosságát felsorakoztatja, hogy teljesen Istent szolgálja és segítsen elkerülni a buktatókat, amik távol tartanak minket attól, hogy a legjobbak lehessünk. „Belefáradtál abba, ahogy élsz? Belefáradtál abba, hogy mindig rosszul érzed magad? Belefáradtál abba, hogy rossz döntéseket hozol, és aztán bűntudatod van miattuk? Meg akarod találni az elégedettséget, amit hiányolsz? Lehet, hogy abba is belefáradtál már, hogy azon tűnődsz, mi fog történni a jövőben vagy a halál félelme gyötör. A jó hír, hogy Jézus elhozta számodra a békét."
Legyen ez a könyv az első lépés, amely megváltoztatja azokat a dolgokat, amik nem jól működnek, hogy teljesen felismerd, mit is jelent Isten gyermekének lenni. Légy az irányító és Ma kezdi új életet!


A szeretet forradama
For-ra-da-lom: hirtelen, radikális változást jelent a dolgok megszokott menetében. Forradalom. Már maga a szó is egyedülálló az ember szókincsében: reményt áraszt, szenvedélyt gerjeszt és hűségre sugall. Az emberek kis csoportjának képzeletét ragadja magával, akik megelégelték a korábbi életformájukat. „Hiszem, hogy itt az ideje a világ következő forradalmának és mindközül a legkiválóbb forradalomnak!' - állítja Joyce Meyer - „Szükségtelenek a politikai, gazdasági vagy technológiai for-radalmak; a szeretet forradalmára van szükségünk!' A könyv, amit kezedben tartasz veszélyes - mivel a forradalom kézikönyve. Nemcsak tettre késztet, hanem arra hív, hogy változzál... változz egy olyan emberré, aki segítőtársa a szükséget Szen-vedő barátjának, aki segítő kezét nyújtja a bajban levő idegennek, aki elszántan gyakorolja a jóság cselekedeteit. Joyce Meyer rámutat arra, hogyha magunknak élünk, sosem leszünk elégedettek. A Szentírás is azt tanítja, hogy csak akkor, ha áldozatot hozunk, akkor része-sülünk jutalomban, de nemcsak azt kapjuk, amit adunk, hanem annak többszörösét áldással együtt. A fejezetekben levő vendégírók: Darlene Zschech a Hillsong Gyülekezetből, Martin Smith a „Delirious" nevű pop együttesből, Paul Scanlon és Tommy Barlett lelkészek és John Maxwell írásaiban felvázolják a Szeretet Forradalma-ként az élet új irányát - azt az egyetlent, amely meg fogja változtatni az életedet és a világot.


Mondd meg nekik, hogy szeretem őket
Az emberek szívében ellenállhatatlan vágy és kívánság él. hogy szeressék őket. Isten alkotott ilyennek bennünket. Sokan hiszik, hogy Isten szereti a világot és szereti Jézust, de nehezükre esik elhinni, hogy Isten őket is szereti." Ha felismered, milyen tökéletes Isten szeretete irántad, akkor semmi nincs ebben a teremtett mindenségben, amitől félned kellene. Lehetetlen. hogy félj, ha személyes kinyilatkoztatásod van arra vonatkozóan, hogy Isten szeret téged." „ A félelem nem más, mint egy érzelem, amelynek bizonyos fizikai megnyilvánulásai vannak. Jelentkezhet (így, hogy remegni kezdünk. leizzadunk, elvörösödünk, megrázkódunk, vagy a térdünkből kimegy az erő. A Biblia nem azt mondja, hogy ne remegj, ne izzadj, vagy ne vörösödj el. A Biblia azt mondja: ,Ne félj"- és a félelem szó a menekülésre emlékeztet... Nem szabad engedned, hogy a félelem, ami a bátorság és a bizalom ellensége, megállítson. Akkor is cselekedned kell, amikor félsz."




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>