Élvezd az utazást!

Sokszor olyan dolgokkal vagyunk elfoglalva, ami az örökkévalóságban nem igazán fog számítani. A munkánk gyakran felemészt bennünket. Jó dolog, ha valaki keményen tud dolgozni, de tudni kell kikapcsolódni is hogy fenntartsuk az egyensúlyt.
Valaki egyszer azt mondta:
"Nem az a baj, hogy túl rövid az élet, hanem hogy túl sokáig várunk, hogy elkezdjük élni azt."
Ha valóban élvezni szeretnénk az utat, néha álljunk meg megszagolni a rózsákat is. Kellően értékeled az embereket, akiket szeretsz? Megöleled a gyermekeid és megcsókolod, a párod minden nap mielőtt elmész otthonról? Mikor hívtad fel utoljára a szüleidet, hogy elmond, mennyire szereted őket?
Nem fogsz sajnálkozással tele élni amint elhatározod, hogy élvezni fogod az életutad. Egyre tisztábban látod majd az előtted álló ösvényt és a végén majd azt mondani, hogy "A legtöbbet hoztam ki az életemből! Hálás voltam a családomért. Örültem a barátaimnak. Utamat örömmel a szívemben fejezem be."
Példabeszédek 4:18

Az igazak ösvénye olyan, mint a felragyogó világosság, mely egyre világosabb lesz délig.
Magyar Bibliatársulat újfordítású Bibliája

Az igazak ösvénye pedig olyan, mint a hajnal világossága, mely minél tovább halad, annál világosabb lesz, a teljes délig.
Károli Gáspár fordítás

Mond el ezt az imát: Mennyei Atyám, köszönöm az embereket, akiket az életembe helyeztél. Taníts meg jobban örülni a kapcsolataimnak, észrevenni a sok szépséget, amit körém helyeztél az úton, ami az örökkévalóságba vezet. Te világítsd meg az utamat egészen a déli fényességig. Jézus nevében kérlek, Ámen
Joel Osteen




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>