Hillsong mozifilm Magyarországon!


A Hillsong mozifilmje Magyarországra is megérkezett a Retrochrist.com jóvoltából. Elkészült a feliratozás, a filmet márciusban láthatjátok szerte a országban. A következő városokba már megvan az időpont is: Budapest, Szolnok, Székesfehérvár, Győr, Pécs, Szeged, Békéscsaba, Debrecen, Miskolc. Az időpontokat és a helyszíneket az eseménynaptárunkban megnézhetitek.

Kérd a filmet saját városodba, gyülekezetedbe! Írj nekünk vagy az info@retrochrist.com e-mail címre.
(A lap alján találhatod a film facebooklapját. Azon pedig a városi vetítésekhez kapcsolódó eseményeket, amiket megoszthatsz ismerőseiddel)

A film

A Hillsong United Ausztráliában, Sydney belvárosában indult, egy csapat tinédzserrel, akik a helyi ifjúsági gyülekezetben zenéltek. Egy évtizeddel később már a világot járva játszanak több tízezres tömegek előtt, különböző nemzetiségekkel, kultúrával és kihívásokkal szembekerülve.
Ahogy a United csapata bejárja a Földet, találkoznak figyelemre méltó egyéni történetekkel, igazságtalanságokkal, és szembesülnek az egységben való imádás és a szétválasztó körülmények paradoxonával.
Ha arra összpontosítunk, ami a színpadon történik,
akkor valószínűleg eltévesztjük az egész lényegét.
A több mint 3 év forgatás alatt, a kamera követi a Hillsong United dicsőítő csapatot 6 földrészen, 42 nemzeten és 93 városon keresztül. A zenével, animációkkal, interjúkkal, és élőben felvett dokumentumokkal kiegészített film segítségével felismerhetjük, ahogy minden reményről, szeretetről, veszteségről, áldozatról szóló történet végül egy Történetre mutat rá.
A film drámai realisztikussággal mutatja be a valós élethelyzeteket, ezért 12 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott.

Szereplők: Hillsong United

A Hillsong United bár szorosan a Hillsong gyülekezethez kapcsolódik, rendelkezik azzal a kiváltsággal, hogy a helyi ifjúsági munkájuk szellemét, éhségét és hangját egy globális hallgatóság számára át tudja adni az albumaikon, turnéikon és konferenciáikon keresztül. A Hillsong United célja, hogy hangot adjon ennek a generációnak, kihívást állítson a fiatalok elé, hogy emelkedjenek fel, és írják be magukat a történelembe, lépjenek kapcsolatba Jézussal és egymással.

A mozgalom: I-HEART

Az I-HEART egy mozgalom, amelyben emberek segítenek egymáson - megmutatva Isten szeretetét praktikus módon, bárhol, ahol szükség van rá. A mozgalom angol nyelvű weblapját itt találod


A film feliratos előzetese:







A film magyar Facebook lapja

A lapon találhatsz városi vetítésekhez kapcsolódó eseményeket amihez csatlakozhatsz és megoszthatod az ismerőseiddel.



És végezetül egy angol nyelvű előzetes:







Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>