Ismét Budapesten az ausztrál Planetshakers!

A Planetshakers egy keresztény ifjúsági mozgalom, amely egy évente megrendezett konferenciából nőtte ki magát nagy nemzetközi szolgálattá és gyülekezetté, melynek központja az ausztráliai Melbourne. Bátran hangoztatják, legyen szó akár a gyülekezetről, akár a dicsőítő csapatról, hogy missziójuk: kiképezni egy nemzedéket, hogy nemzedékeket nyerjenek meg.

A méltán híres együttes a Hillsonghoz hasonlóan dalok tucatjait szerezte, melyek nemcsak a déli kontinensen, hanem az egész világon ismertté váltak. 2004-ben Dove-díjra is jelölték őket. A rendkívül termékeny együttes legújabb stúdió albumát  most dobták piacra Nothing is Impossible ’Semmi sem lehetetlen címmel’, még Israel Houghton is közreműködik rajta.


A csapat zenéjének és üzenetének is meghatározója ez a közös gyülekezeti háttér, mely összekovácsolja őket, közös irányt és lendületet ad nekik. Ezt a lendületességet zenéjükben is érezni lehet, hiszen a mai fiatalok nyelvén és módján fogalmazzák meg, mit jelent számukra kereszténynek lenni. Szenvedélyük, hogy világszerte láthassák a generációkat Isten dicsőítésében egyesülni. Vágyuk látni és elősegíteni az emberek Istennel való találkozását, hogy az Ő jelenléte átformáljon minket és felkészítsen arra, hogy változást hozzunk erre a világra.
Ezt a lelkesedést és világ-formálást írja le nevük is.

Ha szeretnél ezzel a zenekarral találkozni és meghallgatni őket, most májusban ne hagyd ki a Budapesti koncertjüket. Harmadjára látogatnak vissza hozzánk, de reméljük nem utoljára.

2011. május 13.Budapest, Petőfi Csarnok

Csoportos - családi kedvezményes jegyek csak április 19. éjfélig!

Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!
Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>