Tudd és hidd: Isten szeret Téged!

Valószínűleg tudod, hogy Isten törődik veled és szeret téged, és szeretetét abban mutatta meg, hogy meghalt érted a kereszten, de el is hiszed ezt? Egy dolog tudni Isten irántad levő szeretetéről, de teljesen más dolog valóban elhinni a szívedben.

Egy dolog tudni, hogy a nap süt ránk nappal. De más dolog elhinni, hogy a nap még mindig süt akkor is, ha nem érezzük melegségét és csak sötét felhőket látunk. Néha lassan tudjuk elhinni Isten irántunk való szeretetét, amikor nehéz időszakon megyünk át. De Isten azt akarja, tudd és hidd, hogy Ő szeret téged a nehézségek közepette is, amikor nehezen találsz munkát, amikor főnököd kötözködik, vagy amikor gyermeked nem akar hazajönni.

A fájdalom közepette, azt akarja, hogy tudd és hidd, hogy Ő teljesen a te oldaladon áll, megvéd és gondot visel rólad. És, ha Isten, a világegyetem leghatalmasabbja áll melletted, akkor ki győzhetne le téged?

Lehet, azt érzed, hogy nagyon elszúrtad. Isten azt akarja, hogy tudd és hidd, hogy bár mások mérgesek lehetnek rád, Ő sosem lesz mérges rád és nem is ítél el. A bűneid miatti teljes és összes haragja Jézusra hullott a kereszten. Tehát azt akarja, tudd és hidd, hogy Ő soha nem büntet már meg, mert Jézus elhordozta helyetted a büntetést.
Amikor ezredszerre is elrontod a dolgokat
és nem érzed magad méltónak, tudd és hidd, hogy mennyei Atyád még mindig megajándékoz azzal,
hogy nem ítél el.
Tehát jöjj merészen kegyelme trónjához, hogy irgalmat és kegyelmet találj. (Zsidók 4:16)

Barátom, tudd és hidd, hogy mivel Ő szeretett téged és meghalt érted mikor még bűnös voltál (Róma 5:8) legrosszabb állapotodban, sokkal jobban szeret most, hogy szeretett Gyermeke vagy és Isten igazságossága vagy Krisztusban! (2 Korintus 5:21)
I. János 4:16

Mert Isten maga a szeretet. Aki ebben az isteni szeretetben éli az életét, az valójában Istenben él, és Isten is él őbenne.
Egyszerű Fordítás

Az Isten szeretet; és aki a szeretetben marad, az Istenben marad, és az Isten is ő benne.
Károli Gáspár fordítás


Joseph Prince
Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!
Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>