Ismerd meg a határaidat!

Az Újszövetségben János emberek tömegét keresztelte meg, s közben sok mindenre felhívta a figyelmüket. Valaki feljött, és azt kérdezte: " János, te vagy a Krisztus, vagy mást várjunk?" János lélegzetvételnyi szünet nélkül válaszolt: " Nem, nem én vagyok a Messiás."

Látod, János tudta, ki ő, de azt is tudta, ki nem. Ugyanolyan fontos tudnod, ki nem vagy, mert ha nem realizálod saját korlátaid, olyan területeken találod magad, melyek hatásosnak tűnhetnek, és táplálhatják az egódat, de kívül esnek a tehetségeden és elhívásodon, távol attól, amire Isten felkent téged, hogy csináld.
Bármikor, amikor túllépsz a korlátaidon, folyamatos erőlködés lesz a vége. Ne hagyd, hogy ez megessen veled!
Ehelyett maradj meg annál, amiben jó vagy.
Kövesd a békességet a szívedben, és ismerd meg a korlátaidat, mert Isten azt akarja, hogy épp azzá válj, aminek teremtett téged.
I.Kor. 12:17-18.

Ha az egész test csak egyetlen szem volna, akkor semmit sem hallana! Ha az egész test csak a fülből állna, egyáltalán nem érezné az illatokat! Isten azonban minden egyes testrészt beillesztett a maga helyére a testben, és az egészet jól elrendezte - úgy, ahogyan neki tetszett.
Egyszerű Fordítás

Ha az egész test szem, hol a hallás, ha az egész hallás, hol a szaglás? Most pedig az Isten elhelyezte a tagokat a testben egyenként mindeniket, amint akarta.
Károli Gáspár fordítás

Mond el ezt az imát: Mennyei Atyám, köszönöm, hogy szeretsz. Köszönöm, hogy kiválasztottál. Kérlek, segíts megismernem a korlátaimat. Segíts, hogy felismerjem a helyem Krisztus testében, így dicsőséget és tiszteletet szerezhetek Neked. Jézus nevében. Ámen.
Joel Osteen




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>