Martin Smith, (ex-Delirious?) szólókarrierbe kezdett!

Habár úgy tűnik a Delirious? együttes végleg felbomlott, de az egykori frontember, Martin Smith miután eltűnt egy évre a nagyközönség elől, újra előbukkan, méghozzá új szólólemezével. Szóval Delirious?-rajongók, ne keseredjetek el, hiszen minden vég egy új kezdet!

Kik voltak ők?
1992-ben megalakult Martin Smith vezetésével egy angol keresztény rock- és modern dicsőítő banda. 1996-ra vált egy igazi együttessé, és ettől az évtől beszélhetünk Delirious?-ról, amely 17 sikeres évet, 15 albumot és 214 dalt tudhat maga mögött. Grammy-díj jelöléseket, RIAA aranylemezeket és Dove-díjakat halmoztak fel az évek folyamán. Az együttes 2009-ben feloszlott. Pályafutásuk során több mint 40 országban játszottak szerte a világon.

„Új képet alkottak a dicséretről és az imádatról; ezek a srácok igazi zenei előadók, akik megmutatják az Isten felé haladó utat. Azon ritka zenekarok közé tartoznak, akiknek zenéi szinte minden generációra hatást gyakorolnak.” - így beszélt róluk egy ismert keresztény előadó, TobyMac.


Egy majdnem két évtizedig tartó karrier végére ért Martin. Gyülekezetek kedvenc dicséreteit írta meg - köztük az I Could Sing of Your Love Forever , Shout to the North és Did You Feel The Mountains Tremble? Az utóbbit és még néhány dalukat, például a History Maker-t magyarra is lefordították. 


Összehívta a legjobb dicsőítő vezetőket, hogy idejüket és tehetségüket a Compassion Art jótékonysági projekt-be áldozzák. 

Az alábbi audión Martin Smith szólólemezének, a God's Great Dance Floor-nak ket dalát hallgathatjátok meg.






Joyce Meyer egy régebbi - a Szeretet Forradalma című - könyvének vendégírója volt, a tavalyi évben, 2011 februárjában pedig saját könyve jelent meg Delirious: Martin Smith önéletrajza címmel.


A Big Church Day Out Fesztiválon - amelyet minden évben megrendeznek -, 2009-ben még egy együttesként, de idén Martin Smith egyedül tért vissza és állt ki a többezres tömeg elé.




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>