Megjelent! T.D. Jakes: Mielőtt Megtennéd


Hozz jó döntéseket, amelyeket nem fogsz megbánni!
A könyv gerincét a párkapcsolatok és a házastárs kiválasztásának kérdései adják; ugyanakkor azok a képességek és információk, amelyeket a szerző megoszt velünk, nem csak a megfelelő társ megtalálásához jók.
Amit a döntéshozatalról itt megtudhatunk, az az élet bármely területére alkalmazható. Olyan módszereket tanulunk, amelyek segítségével elkerülhetjük az elhamarkodott lépésekből fakadó anyagi vagy érzelmi értelemben méregdrága következményeket. Minden komoly döntés a dolgok előzetes átvilágítását és kellő megfontolását igényli. Legyen szó arról, hogy kivel szeretnél házasságot kötni, kit akarsz diákelnöknek választani a suliban, hogy megveszel-e egy ingatlant, hogy új karrierbe kezdesz-e, hogy alapítasz-e egy céget, vagy hogy eldöntöd, hol szeretnél élni – ez mindenre igaz.
Ez a könyv segít, hogy olyan döntéseket hozzunk, amelyekre egész hátralévő életünkben büszkék lehetünk. Megtanuljuk belőle, hogyan reagáljunk, hogyan vegyük észre a figyelmeztető jeleket, és hogyan döntsünk a következő lépésről, hogy a jutalmunk erős és tartós szerelem, házasság és család legyen.

A könyv interneten megvásárolható itt.

T. D. Jakes amerikai lelkész, prédikátor, vállalkozó és 5 gyermek édesapja. Ő vezeti a The Potter’s House nevű, felekezetektől független gyülekezetet a texasi Dallasban, amelynek közössége 30 000 tagot számlál. 35 éves szolgálatának befolyása - amely a mai napig tart - világszerte érezhető. Bestseller könyveket ír és Istentiszteleteit számos amerikai tévécsatorna, rádió közvetíti. 'Amerika legjobb prédikátorának" nevezte a Times Magazin.  T.D. Jakes a 25 legbefolyásosabb afro-amerikai, és Nagy-Britannia 100 legbefolyásosabb fekete prédikátora közé tartozik. 

2009-ben ő vezette a reggeli imát Barack Obama számára. 2010-ben a Sydney-ben megrendezett Hillsong Konferencia egyik vendégprédikátora volt, (amelynek összefoglaló videójából egy részletet láthattok róla 1:00 után: összefoglaló videó). 2012 augusztusában pedig a ManPower férfikonferenciának lesz vezetője.

Korábban megírt könyvét elolvashatod nálunk a következő linken: Hagyd, Hogy Férfi Legyen!




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>