Ne félj, a Megváltód itt van!

Barátom, ha minden csendes és sötét az életedben most, és úgy érzed, hogy kint rekedtél a hidegben, tudd, hogy Jézus azért jött, hogy a Megváltód legyen éppen ebben az időben.

Őt nem egy kényelmes, meleg és barátságos szoba fogadta, mikor megszületett, hanem egy hideg jászol. Nem volt hely számára a fogadóban (Lk 2:7), hogy mindig legyen hely a te számodra a keresztnél a gyógyulásra, szabadulásra, kiteljesedésre és jólétre, és legyen egy palotád az égben, mely terád vár!

Jézus csendben született, annyira csendben, hogy a Biblia azt mondja, hogy csak egy csapat pásztor jött el hozzá, míg egész Betlehem aludt. (Lk 2:8-9) Mint ahogyan a manna csendben hullott le a mennyből az Ószövetségben, az igazi égből jött kenyér is csendesen jött. Ez egy csendes éjszaka volt, de ez még nem minden.

Jézus Izrael történetének legsötétebb időszakában született. Izrael a rómaiak zsarnoki uralma alatt volt. Ebben az időszakban volt az, amikor minden annyira sötét volt, hogy Jézus megszületett.

 Ő el fog jönni hozzád az életednek 
a legsötétebb időszakában is.

Azon a hideg és csendes éjszakán a pásztorok meg voltak rémülve, mikor az Úr angyala ott állt előttük. De az angyal így szólt: "Ne féljetek, mert íme hirdetek néktek nagy örömet, mely az egész népnek öröme lészen: Mert született néktek ma a Megtartó, ki az Úr Krisztus, a Dávid városában."

Szeretteim, nem egy bíró vagy törvényhozó volt az, aki született. Ő egy hatalmas Megváltó volt. Azért jött, hogy megmentse népét. Azért jött, hogy megmentsen téged és engem. Tehát akkor se félj, ha az életednek egy hideg, sötét időszakában jársz - a Megváltó eljött, és Ő melletted lesz a legvégsőkig!

“A pásztorok megrémültek, de az angyal így szólt hozzájuk: „Ne féljetek, mert nagy örömhírt hoztam, ami minden embernek örömöt szerez majd! Ma megszületett nektek a Szabadító Dávid városában, aki az Úr Krisztus” (Lukács 2:10-11 WBHU)

Joseph Prince
Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!
Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>