Újjászületve, hogy hatalmat végy

Amikor Isten megteremtette az embert, uralmat adott neki minden fölött a Földön. Ahhoz, hogy nagyjából megértsük milyen hatalom is lett volna ez - ha az ember nem esett volna bűnbe - vegyük szemügyre a tökéletes embert, Jézus Krisztust.

Amikor Jézus templomi adót akart fizetni, mindössze annyit kellett tennie, hogy megparancsolta egy halnak, hogy hozzon pénzt neki (Máté 17:24-27). Amikor nagy tömegnek volt szüksége élelemre, csupán annyit elég volt tennie, hogy megsokasította az öt kenyeret és két halat (Márk 6:34-44). Amikor vihar fenyegette a tanítványainak az életét, csupán oda kellett szólnia a viharnak és tökéletes nyugalom állt be (Márk 4:35-41). Minden beteg, akit hozzá hoztak, gyógyultan távozott. Még a halottakat is visszahozta az életbe, mert uralma volt a halál felett!

Ma ugyanolyan hatalmad van, amivel Jézus bírt​​, 
mert Krisztus benned van.

(Kol 1,27)

"Prince pásztor, felejtsd el az uralmat a tenger, levegő vagy föld felett. Mindössze azzal is beérném, ha uralmat tudnék venni a hátfájásom felett, amely megfosztott a gyerekeimmel együtt töltött időtől. Uralkodni akarok a pénzügyi helyzetem felett."

Barátom, mivel Isten célja a te számodra az, hogy uralkodj a Földön, Ő egészségben fog tartani. Elvégre elég nehéz úgy uralkodni a földön, ha beteg vagy és az ágyat nyomod. Isten bőséggel gondodat fogja viselni, hisz nehéz úgy csinálni dolgokat, hogy szegény vagy.

Meg kell, hogy értsük, hogy mivel Isten nagyobb jelentőségű célja az ember számára az, hogy uralkodjon a földön, így a kisebb jelentőséggel bíró áldást is megadja, mint például az egészséget és a jólétet. Akkor elkezdjük magunkat úgy látni, ahogyan Isten lát minket; hatalommal, győztesen sétálunk át a nehéz körülményeink között ebben a természetes birodalomban.

A Szellemben születtél újjá; arra születettél hogy irányíts és uralmat vegyél minden felett a Földön!

És monda Isten: Teremtsünk embert a mi képünkre és hasonlatosságunkra; és uralkodjék a tenger halain, az ég madarain, a barmokon, mind az egész földön, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon.  (1Mózes 1:26 KAR)



Joseph Prince




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>