Superhero (UK), Amnesztia búcsú, Tűzveszély a Dürer Kertben!

Egy este, egy belépő, 6 fantasztikus program! Ugyanazon a színpadon lép fel 2012. szeptember 29-én a  SUPERHERO, az Amnesztia és a Tűzveszély!  Az este folyamán a RETROCHRIST divat- és ékszerbemutatóját csodálhatjátok meg, majd a Bible League könyvbemutatóját vehetitek szemügyre, és végül, de nem utolsó sorban megtekinthetitek az “I Heart Revolution” című filmet.
Jegyek: www.eventim.hu, www.budapestgospel.hu

Nagy-Britannia legkeményebben dolgozó zenekara, a skót SUPERHERO nemcsak friss koncertanyaggal, hanem új stúdióanyaguk elismeréseképpen két Scottish Music Awards jelöléssel érkezik ismét Magyarországra! Tim Chesire csapatát sokezer kiváló skót zenekar közül jelölték a „legjobb zenekar” és az „év legjobb rock albuma” kategóriákban.


Nem hazudunk, ha az mondjuk, hogy ez a rock banda megtapasztalta már a jó, a rossz és a csúf oldalát is a zenei iparágnak. Igaz az, hogy beutazták a világot, furcsábbnál furcsább ételeket ettek, és csodálatos emberekkel is találkoztak már. Teljes szívüket, lelküket és szenvedélyüket használták ahhoz, hogy olyan zenét hozzanak létre, amit ismerünk és szeretünk. Sok lenyűgöző statisztikával és eredményekkel rendelkeznek, amivel egyszerűen levehetnének minket a lábainkról, de mégis egyetlen dolog van, ami hajtja előre a bandát; hogy minél több emberhez eljuttassák az Evangéliumot, hogy Jézus meghalt a bűneinkért.

Hallgassátok meg a 2010-ben kiadott albumon lévő "Cool Police" című dalt tőlük kis ízelítőnek a koncertre.




Több mint két éves hibernációból búcsúzni tér vissza az AMNESZTIA, amely Máté „Stu” István vezetésével jobb, mint valaha. Bemutatják az új EP-t, amely váltást jelent az eddig megszokott zenei vonalhoz képest. Egyrészről a dalok angol nyelvűek, a hangszerelés pedig még inkább kísérletezős, egyedi hangvételre törekvő elemekkel bővült. Sok-sok meglepetéssel és egy sztárvendéggel is kitesznek magukért – és értetek.

Contemporary Christian Music (CCM), vagyis a kortárs keresztény könnyűzene világából érkező Amnesztia a műfaj egyik kiemelkedő hazai képviselője. A zenekar indulása 2006 nyarára tehető, bár már 1998-tól létezik ezen a néven. Szövegeikkel nem akarnak agitálni, sokkal inkább a pozitív gondolkodás, a keresztény értékrend témaköreit próbálják úgy körbe járni, hogy az hétköznapiként hasson.  A frontember - Stu - szerint a csapat most szünetet fog tartani, azonban a tagok mind dolgoznak tovább a saját zenei projektjeiken és nem kell meglepődni, ha hamarosan újabb anyaggal jelentkeznek akár szólóban, akár közösen.

Ha még nem ismernéd őket, most megteheted. Az alábbi videón egy klippel ellátott dalukat hallgathatod meg!


A szintén CCM-britpop király TŰZVESZÉLY! ünnepi blokkal készül: ezen a koncerten ünneplik meg 10 éves fennállásukat. Vigyázat, sok zenei meglepetésre és csokitortára lehet számítani!

Az először 2002 szeptemberében színpadra lépő csapat játszott 20 hallgatót befogadó egyetemi kávéházaktól a teltházas Petőfi csarnokig mindenhol. 2005 nyarán lépték át először határainkat: az első angol nyelvű fellépések a szomszédságban, Horvátországban és Szlovéniában voltak. 2004 decemberében jelent meg a bemutatkozó maxi, Kell egy kis fény címmel. A dal klipje a Lévita Kiadó "Képadó" című válogatás DVD-jén jelent meg. Az angol Delirious? munkássága iránti mély tiszteletből a Tűzveszély! több nagy dalukat is játssza magyar nyelven, ezek alkotják a 2006 decemberében megjelent "Szinkron" c. feldolgozáslemez gerincét, amely lezárta a "magyar szinkron" korszakot, és megnyitotta az utat az eredeti dalok előtt, amelyek új szintre emelték a zenekart. Gajdátsy Péter és Doublinszki Péter alapító tagok külföldi karrierlehetőségek miatt 2006 végén elhagyták a zenekart, így az 2007 elején három új tagot üdvözölhetett és hattagúra bővült.

A három zenekaron túl pedig három különprogram teszi teljessé a klubfesztivált: bombasztikus újdonság lesz a RETROCHRIST (London) divat- és ékszerbemutató, a szellemi-egyházi-irodalmi érdeklődésűeknek nagyon be fog jönni a Bible League könyvbemutatója, a teljes magyar Egyszerű Fordítású Biblia „launch party”-ja, a baglyok pedig maradhatnak a Hillsong United-féle „I HEART REVOLUTION” mozivetítésen.

Jegyek: www.eventim.huwww.budapestgospel.hu
Jegyek: www.eventim.huwww.budapestgospel.hu




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>