Bemutatjuk: Ed Young

Ed Young prédikációi egyszerűen és közérthetően tolmácsolják Isten soha nem változó igazságait változatos, erőteljes, kreatív stílusban. Ő a dallasi székhelyű Fellowship Church alapítója és vezető pásztora. Heti rendszerességgel közvetítik prédikációit Amerikában és Európában. Számos keresztény életvezetéssel kapcsolatos könyv írója. Ed rendszeres résztvevője konferenciáknak világszerte.
Vezetők ,szolgálatban résztvevők részére szervezi a Creative Church konferenciát (C3) és működteti a CreativePastors.com weboldalt. Lisával, a feleségével erősen elkötelezettek az aktív és egészséges életmód mellett.Ed kosárlabdázott a Florida Állami Egyetem kosárlabda csapatába. Ed és Lisa 27 éve házasok és 4 gyermekük van.
Ed és felesége Lisa

Célkitűzéseikről így nyilatkoznak


Közösség Istennel
Izgalmas környezetet szeretnénk teremteni, ami méltó az Istennel való közösségre és az Ő dicséretére. Mikor dicsérjük Őt, kimutatjuk szeretetünket és elkötelezettségünket felé. Nagy megtiszteltetés, hogy az Univerzum Teremtője elé járulhatunk. Az egyetlen út, ahogy kimutathatjuk igaz szeretetünket Isten felé és dicsérhetjük őt, a személyes közösség Jézus Krisztussal.

Szolgálat a világ felé
Másik kulcsfontosságú célunk elérni azokat, akik még nem ismerik Jézust. Ennek érdekében használjuk a média széles skáláját, hogy könnyen, érthető formában tudjuk közvetíteni Isten igéjének életeket megváltoztató üzenetét, erejét.

Gyülekezet építés
A keresztény élet folyamatos fejlődés és növekedés. Tanításainkban arra koncentrálunk, hogy a hívők a bibliai igazságokat életük minden területén tudják alkalmazni. Segíteni szeretnénk abban, hogy nézőből aktív résztvevővé válj és az élet minden területén hatással lehess a környezetedre.A Fellowship Church

Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!
Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>