December 8-án jön a Család Forradalma!

Részletek Dr. Robi előadásaiból. Hasonlóan érdekes témákkal, és gondolatokkal élőben 6 nap múlva itt Budapesten!


Az esemény hivatalos lapját ide kattintva találod
Az előadás facebook lapját itt találod.
Előző cikkünket az előadásról itt találod.



Pár részlet a videóból:

"A jó hír az, hogy bár a neuronok egymáshoz kapcsolódva rögzítik a szokásaidat és ezzel rossz döntéseid következményei szinte a részeddé váltak, de ennek ellenére a Biblia képessé tesz arra, hogy ne formálódjunk ehhez a világhoz, hanem alakuljuk át a gondolkodásunk megújításával."

"Anyu és apu szerint a pornófilm rossz de a tanárom szerint, ez jó módja, hogy a szexről tanuljunk. Tehát kinek van igaza? Isten hozott a modern családban!"

"A gyerekek az iskolában az tanulják, hogy Istent eltörölte a tudomány. Egyszer régen volt a semmi, aztán a semmi valahogy hirtelen felrobbant."

"Egy aknamezőn navigálsz keresztül. Ha csak a dicséret az egyetlen eszköz, amivel egy gyerek önértékelését alakítod, akkor biztos a bukás."

"Szeretjük elmondani gyermekeinken, hogy mit csináljanak, de azt már nem mondjuk el, hogy mivé válnak éppen. Ha modern családot akarunk építeni helyes önértékelésű gyerekekkel, akkor tudniuk kell, miért vannak itt. Ahhoz pedig, hogy tudják mért vannak itt, tudniuk kell kik ők valójában. A helyes önértékelés az önbecsülésről szól, az, hogy miért vannak itt, a célról, és az, hogy kik ők, az identitásról."

"Ne arra fókuszálj, hogy "Mit?", hanem arra, hogy "Ki?" mert amikor tudod, hogy ki vagy abból következni fog, hogy mit tegyél."

"Hogyan újítsuk meg a gondolkodásunkat? Az agykutatók azt mondják, hogy "ha nem használod, elveszted." Tulajdonképpen újra tudod alkotni, ami megsérült. Pál apostol jó volt ebben, ő ugyanezt mondta. Azt mondta, hogy "Csináljátok utánam", utánozzatok, tegyetek úgy mint én!" Ő mesterien kidolgozta a módszert, amit tennünk kell. "

"Ahol az igazság, ott a szabadság, mert az igazság tesz téged szabaddá. Isten gyermeke vagy! Királyi családtag! Szóld az igazságot és az igazság szabaddá tesz. "

"Az ellenség mindig ott lesz, hogy tönkretegye az énképedet. Az ellenség állandóan azt kérdi:
- Mit gondolsz, ki vagy?
- Talán csak nem azt gondolod, hogy keresztény vagy?
- A keresztények nem csinálnak ilyet! "

"Ha megérted ezt, akkor nem kell tiltakoznod egy újabb fánk ellen, mert már remélem tudod, hogy az agyad ellened fog küzdeni. Ahelyett, hogy arra figyelsz, amit nem akarsz, fókuszálj arra, amit akarsz. A rossz helyett a jóra fókuszálj. "

"Ez nem a te igazságod, hanem Istené. Ha a helyes és tiszta dolgokon gondolkozol akár csak 10 percig is, és utána megkérdezed:
- Még mindig akarom azt a fánkot?
Meglepő, de a változás megtörtént egyszerűen a gondolkodásod megújításával. "

"Amikor fájdalom ér, azt az agy veszélynek értelmezi, és ezért elkezd élvezetet keresni, hogy ellensúlyozza a fájdalmat, ez biztosítja az életben maradást. "

"Most az én agyam ugyanúgy viselkedik, mint az ő agyuk. Új értelmet kap az a vers, hogy "Az örülőkkel örülünk, a sírókkal sírunk." Összehangoltuk az agyunkat. Így új értelmet kap az is, hogy "a kettő eggyé lesz."




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>