Június 1-jén ismét Ez az a nap! a Budapest Arénában

Update: Jegyek még kaphatók! Bővebb infó itt >>

A rendezvény címszavakban és időrendben:
- 24 órás dicsőítő alkalom
- Gateway dicsőítő konferencia
- Misszió Expo keretében újra lehetőség nyílik keresztény oktatási intézmények, gyülekezeti és missziós szolgálatok megismerésére, keresztény témájú könyvek, pólók, CD-k, stb. termékek megvásárlására is. (15-17 óráig)
- A gyülekezés ideje alatt a Baptista Összevont Fúvószenekar térzenével fogadja az Ez az a napra érkezőket.
- Sokak örömére ismét összeáll az 1000 fős kórus, melyet a Joy Gospel Music zenekara kísér, és Almási Kornél vezet. 
- A magyar fellépők: Pintér Béla, Lakatos Péter, Prazsák László, Csiszér László, Dobner Illés, Gável András és Gellért, továbbá Henderson Dávid, és Johnny K. Palmer is, valamint a Bolyki Brothers.
Az Ez az a nap! 2013 külföldi vendégei:

Israel Houghton

Az ötszörös Grammy-díjas Israel Houghton több mint 15 éve dolgozik a zenei pályán, amely során modern gospel dala
ival emberek tömegét kápráztatja el, miközben Isten dicsőíti. Sikeres karrierje és élete azonban egy megdöbbentő történettel indult.
Israel szülei az iowai Waterloo-ban éltek, ahol születése idején a faji előitéletek nagyon erősen hatottak. Fehér édesanyja 17 évesen lett vele állapotos egy fekete férfitól. Miután a fiatal nő ezt bevallotta a szüleinek, ők az abortuszt javasolták. A teherbe esett Margaret egy tehetséges hangverseny zongorista volt, aki előtt rengeteg lehetőség állt, így szülei arra bíztatták, hogy ezt tekintse egy ’hibának’ és folytassa sikeres zenészként az életét. A lány nemet mondott és a gyermek megtartása mellett döntött. Ennek következtében teljesen megváltozott az élete, és nagyon megromlott a kapcsolata szüleivel. Margaret nyolc hónapos terhes volt, amikor Israel apja elhagyta őt. (bővebben...)

Gateway Worship

A 10 éve alapított Gateway Worship a texasi, 24 ezer tagú Gateway Gyülekezet dicsőítő csoportja. A 2000-ben megalakult közösségben a zenei szolgálatot a kezdetektől Thomas Miller, Walker Beach, Kari Jobe, David Moore, és Zach Neese irányítja – akik Kari Jobe kivételével ma is a csapat részét alkotják. Ő önálló énekesi pályára lépett, s ritkábban tud a Gateway-ben szolgálni. Utazásaik során csatlakozik hozzájuk Jason Tam és Sion Alford lelkipásztor is. (bővebben...)

Ulrich Parzany


Ulrich Parzany lelkész, a ProChrist előadója szolgál igei üzenettel az idei Ez az a nap!-on, június 1-jén.

Ulrich Parzany a Ruhr-vidék szívéből származik. Azt mondják az evangélikus lelkészről, hogy ami a szívén, az a száján, és azt is, hogy a tiszta szavak embere. Németország egyik legnagyobb ifjúsági szervezetének (KIE) a főtitkára, valamint a ProChrist – korábban műholdas, ma már internetes – evangelizáció vezetője. A Pro Christ mozgalmat Billy Graham indította el 1993-ban, majd Ulrich Parzanyt bízta meg az igehirdetés szolgálatával. Parzany - elmondása szerint - azért állt a ProChrist élére, mert „Jézus meg tudja gyógyítani az összetört sorsú embereket. Az elrontott életeket újjá teszi, a lesújtottakat megvigasztalja. És mert Jézust mindenki megtapasztalhatja.” A lelkész szívügyének tekinti a politikusok, vállalkozók és közéleti szereplők evangélizálását is. (bővebben...)






Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>