Joyce Meyer

Joyce Meyer a világ egyik vezető és gyakolati Biblia tanítója. A New York Times nagysikerű szerzője, bestseller könyvei emberek millióit segítette megtalalni a reményt és gyógyulást Jézus Krisztus által.
Bibliatanító és szerző
A Joyce Meyer Ministries-en keresztül több száz témakörben tanít, több mint 80 könyv szerzője és évente kb 15 konferencia vezetője. A világon ezidáig több mint 12 milliós példányszámban keltek el a könyvei és csupán 2007-ben több mint 3,2 millió példányt adtak el. Joyce tévé és rádió programja, "Enjoying Everyday Life", potenciálisan 3 milliárd emberhez jut el. A programok a nap bármelyik szakaszában elérhetők.
Legyőzve a fájdalmas múltat
A gyerekként elszenvedett szexuális bántalmazás és az érzelmileg fájdalmas és megalázó első házasság után felfedezte, hogy Isten Igéjének alkalmazásával az életére győztesen élhet és segíteni akart másokat, hogy hasonlóan cselekedjenek. A mellrákkal való harcától a mindennapi élet küzdelméig nyíltan és praktikusan beszél a tapasztalatairól.
Személyes történetét megosztva segít másokon
Az évek során Isten sok lehetőséget adott Joyce-nak, hogy megossza az evangélium sorsformáló üzenetét. A Time magazin őt nevezte, meg mint Amerika egyik legbefolyásosabb evangéliumi vezetőjét. Ő maga egy hihetetlen bizonyság Jézus Krisztus dinamikus és megváltó munkájának.
Hiszi és tanítja, hogy Isten elkészített egy helyet számunkra függetlenül a hátterünktől és múltbeli hibáinktól.
Magánélet, iskolai végzettség
Joyce a férjével, Dave-el több mint 40 éve házasok és 4 felnőtt gyermekük van. Otthonuk a Missouri állambeli St. Louis-ban van. Teológiából doktorált a Life Chistian University-n, tiszteletbeli doktorátust kapott az Oral Roberts Egyetemen.
Küldetés
A Joyce Meyer Ministries Isten által rendelt megbízása: hatással lenni a világra. Arra vagyunk elhívva, hogy bemutassuk az Evangéliumot az elveszetteknek, tanítványokká tegyük a nemzeteket, ételt adjunk az éhezőknek, ruházzuk a szegényeket, szolgáljunk az időseknek, özvegyeknek, árváknak és látogassuk a fogságban levőket. Isten azt kéri tőlünk, hogy tanítsuk az embereket, hogyan alkalmazzák a bibliai igazságokat életük minden területére és bátorítsuk a keresztényeket, hogy hatással legyenek a körülöttük élő emberekre.
A barátaink imáival és támogatásával Kriszusnak egy kreatív és időszerű üzenetét mutatjuk be, illetve az Ő szeretetét az emberek felé a média és kommunikáció leghatásosabb formáit felhasználva. Világszerte humanitárius segélyt biztosítunk az arra rászolulóknak és tanítjuk a hívőket és nem hívőket egyaránt, hogyan alkalmazzák a bibliai alapigazságokat a mindennapi életükre.
Néhány adat
 • Nemzetközi hálózat: 15 nemzetközi iroda, 825 alkalmazott világszerte.
 • Média: TV és Rádió közvetítések a föld kétharmadát lefedik. Az „Enjoying Everyday Life” című TV programot 38 nyelvre fordítják.
 • Internet: 1.2 millió havi átlagos látogató, több mint 1 millió havi tanítás letöltés, a honlap 9 nyelven érhető el.
 • Konferenciák: 12 országos és 2-3 nemzetközi konferencia évente.
 • Nyomtatott anyagok: 1300 könyv, CD, DVD. Joyce 80 könyv szerzője, melyekből 1.2 millió példány kelt el eddig. A havi magazin 4.2 millió otthonba jut el.
 • Élelmezési program: 2009-ben 23 millió adag ételt osztottak világszerte és 55 ezer gyermek napi élelmezésében segítenek 25 országban.
 • Gyermekotthonok: 1100 gyermek elhelyezéséről gondoskodnak 44 gyermekotthonon keresztül.
 • Egészségügyi missziók: 2009-ben 238 ezer ember részesült ingyenes ellátásban világszerte a szolgálat segítségével. Kambodzsában, Haitin, Indiában, Etiópiában tartanak fent kórházakat.
 • Katasztrófa rehabilitáció: 7.6 millió dollár segély küldtek világszerte katasztrófa sújtotta területekre.
 • Börtönszolgálat: 1998 óta 32 országban 2300 börtönt látogattak meg, aminek eredményeképpen 88 ezren adták át az életüket Krisztusnak.
 • Fenntartanak még szolgálatokat hajléktalan gyermekek felé, Dél-Afrikában és Ororszországban.
 • Világszerte küzdenek az emberkereskedelem ellen, és részt vesznek a rehabilitációban, támogatják az A21 szervezetet.
Rakd el későbbre...
Mentsd el a Kedvencekbe vagy Nyomtasd ki!