Békés Áldott Boldog Új Évet Kívánunk!

Kedves Olvasó!

Köszönjük, hogy velünk voltál ebben az évben. Köszönjük a biztató szavakat, a Facebook csatlakozást, hírlevél megrendelést.
Nem csak az év lett új hanem mi is megújultunk kicsit. Lassacskán minden új rovatunk beindul. Az oldalt rendbe tettük kicsit, reméljük, könnyebben eligazodtok nálunk. 
Facebook „lájk” akció indult, kicsit későn karácsony előtt, így most a terv a Valentin napi 300 Facebook regisztráció.
Itt találhatsz leírást, arról hogyan segíthetsz. Köszönjük!


Most pedig következzen, Joyce Meyer újévi üzenete:

Kedves Barátom!

Itt állunk, egy új év kezdetén. Az idő csak úgy repül, bár néha úgy tűnhet, hogy alig vánszorog. Ezen elgondolkodva gyakran felteszem a kérdést magamnak: én mire használom fel az időmet?

Az idő Isten hatalmas ajándéka! Nap, mint nap látom, ahogy türelmesen formál bennünket. Ezután pedig időt ad nekünk, hogy elfogadjuk és átlássuk a tervét és ezen keresztül megtapasztalhassuk az Ő jóságát. Isten szeretete végtelen!

Feltetted-e már magadnak a kérdést: "Elfogadtam-e Isten nekem szánt tervét? Vagy talán még mindig erőlködök, harcolok ellene és türelmetlenül inkább a magam feje után mennék?"

Ne feledd, Isten kegyelmét! Talán azt gondoljuk túl sokáig vár, pedig csak azt szeretné, hogy elfogadjuk, amit nekünk tervezett. Nem kapkod.  Az erőlködéseink csak hátráltatnak bennünket. De Ő türelmes velünk.

Az új év kezdete jó alkalom arra, hogy egy megváltozott szemléletmóddal tekintsünk a jövőbe, új elképzelésekkel, megújult hittel bízva az egyetlen Istenben, aki folyamatosan miértünk dolgozik - és mindig a javunkra. 

Az újévben arra szeretnélek bátorítani, hogy bízz Istenben, jobban, mint eddig valaha! Fogadd el a neked szánt tervét. Engedd, hogy teljesen átjárjon az ígérete, hogy nagy tervei vannak veled és nem számít mennyi időbe telik Ő akkor is folytatja, amit eltervezett - egy reményteljes jövőt a számodra.  

Joyce Meyer




Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>