A "Szív forradalma" a mozikban!

Héten beindult a Hillsong mozifilm vetítése az ország 10 nagyvárosában a jegyek már kaphatók a mozik jegypénztáraiban. A „The I Heart Revolution” (A Szív Forradalma) inspirálja az életedet, szolgálatodat. Nagyszerű lehetőség hogy elhívd barátaidat, ismerőseidet. A film 112 perces és magyar felirattal látható. Narrátor: Joel Houston. Főszerepben: Hillsong United. A filmet a Retrocrist.com hozta el Magyarországra. Támogatók ef424.hu és az Üzenetek.com. Találkozunk a mozikban! Nyereményjáték itt >>

Vélemények azoktól, akik már látták:
"Megrendítő..elgondolkodtató...hol tart ma az egyház? és hol tartunk mi magunk? ne sajnálja senki sem az idejét arra, hogy megnézze a filmet, mert ezt látnia kell mindenkinek!!"

"Tegnap este megnéztük Szolnokon. Hát...ez bizony nagyon építő üzenet! Menjetek el városaitokban a vetítésre, ezt mindenkinek látnia kell!"

"A film maga egyszerre sokkolt, felrázott és üdített, de legfőképp változtatásra és változásra ösztökélt. Fantasztikus alkotás, ami tele van olyan igazságokkal, gondolatokkal, amik a szívünkből szóltak, és amiknek mérhetetlenül örültünk. Leginkább annak, hogy ez az üzenet most a Hillsong United által ezrekhez juthat el annak reményében, hogy ez a generáció már mindezeket megszívlelve fogja véghezvinni a szív forradalmát, felforgatni az egész világot és Isten valódi, emberekből álló egyházának a részeként megfutni a pályáját.
Isten tettekre motiváló ajándéka ez most mindannyiunk számára!"






Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>