Hamarosan megjelenik az új TobyMac lemez

Augusztus 28-án adja ki Toby Mac legújabb lemezét, az Eye On It-ot. A 2010-ben kiadott Tonight című album sikerei után várhatóan ez is meghozza gyümölcsét, és új rekordot állít fel.
A “Me Without You” dal júniusban jelent meg. 

Néhány szó TobyMac-ről:
Kevin Michael McKeehan néven született, de TobyMac néven vált ismerté a nagyközönség előtt. Hétszeres Grammy-díjas művész, producer, dalszerző, elnöke a Gotee Recordsnak, mind mellett üzletember és 5 gyermek édesapa. Fiai közük ketten több albumban is "szerepet kaptak". Ő volt az első keresztény rapperek egyike. Karrierjét 1989-ben a DcTalk keresztény csapatnál kezdte, ahol eleinte hip-hop, majd később rockosabb zenét játszottak. 2000-től szóló karrierbe vágott, és visszatért a kezdeti hip-hop alapokhoz. Azóta több, mint 10millió lemezt adott el, 11 Dove Award-ra és 4 Videó-díjra tett szert, amelyek közül az egyiket a Boomin’ nevezetű dal nyerte el.



Évente több rendezvényen vesz részt, mint előadó. 2010-ben a Big Church Day Out nevezetű programon vett részt, ahol saját készítésű videón láthatjátok, hogyan veti magát bele a közönségbe.
A videó ide kattintva a lap alján találod (kézből lett felvéve, ahangminőség nem a legjobb, de feelinget jól visszaadja :-)

Több hírességgel dolgozott együtt, mint például: T-Bone, Kirk Franklin, Israel Houghton, Gits, Dj Maj, stb.
Lemezei: Momentum, Welcome to Diverse City, Alive and Transported, Portable Sounds, Tonight.
Nagyon-nagy dolog, hogy fehér rapperként megvallja zenéjében Jézus Krisztust.







Ezek is tetszeni fognak!
Ha tetszett Oszd meg ismeroseiddel!




Ne maradj le az újdonságokról!

Rendeld meg hírlevelünket!
A jobb oldali oszlop tetején >>